Varavaltuutettu: vallan kahvassa vai ei?

Näin vapun aikaan tulee mietittyä mennyttä vuotta niin opintojen kuin luottamustoimienkin osalta. Viime kevään kuntavaalien jälkeen tämä blogi on ollut tosiaan pienellä hiatuksella, ja tekemistä on riittänyt monella eri sektorilla. Opinnot ovat edenneet harjoitteluun asti, ja kesällä on aika palata taas gradun pariin. Valmistuminen häämöttää toivottavasti tämän vuoden lopussa.

Olen nyt ollut pian vuoden varavaltuutettuna kotipaikkakunnallani Keuruulla. Sain kuntavaaleissa huimat 44 ääntä (kiitos niistä! ♥). Olin aluksi menossa läpi, mutta sitten demarit kiilasivat niukasti kepun ohi suurimmaksi puolueeksi Keuruulla. Olen nyt Keuruun Keskustan kolmas varavaltuutettu, vapaa-ajan lautakunnan jäsen ja varajäsenenä sivistyslautakunnassa ja rakennuslautakunnassa.

Lautakuntien kokouksiin olen osallistunut sen verran, mitä opinnot ja harjoittelu ovat antaneet myöten, mutta valtuuston kokouksiin minua ei ole vielä tarvittu. Silti koen, että lautakunnat ovat hyvä väylä vaikuttaa, ja vaikken varsinaisesti ole ”vallan kahvassa”, niin vaikuttamaan olen silti päässyt. Varsinkin vapaa-ajan lautakunnan agendalla olevat asiat, kuten vapaa-aika, matkailu, liikunta ja nuorisotyö, ovat tärkeitä asukkaiden kokonaisvaltaista terveyttä edistäviä sektoreita.

Työt jatkuvat, ja maakuntavaalit häämöttävät jo lokakuussa. Keski-Suomen Keskustan piirin vuosikokouksessa vahvistettiin makuvaaliehdokkaita, ja minä olen yksi heistä. On aika suunnata kohti hyvinvoivaa Keski-Suomea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s